onsdag den 7. januar 2015

Badminton 6/1-15

Idag spillede vi badminton i mange variationer.
Vi startede med at varme op,  med ketcher. Vi løb rundt og skiftevis slog oppe i luften og nede i luften med ketcherne.  Derefter skulle vi gå rundt imellem hinanden og slå til bolden 5 gange med baghånden/håndryggen oppe af og 5 gange med håndleddet op ad.  Derefter skulle vi skyde 5 gange så højt vi kunne og 5 gange så lavt vi kunne. Så lavede vi noget udstrækning samt rotation i skulder og hofteleddet. Og til sidst lavede vi noget hop ned fra bænk og med det samme op igen.

Så skulle vi finde en makker og lige spille en kamp,  hvor bolden skulle blive i luften.
Derefter gik vi over i noget 'rundt om nettet' og når man røg ud, skulle man tage en seddel med en aktivitet på,  udføre den og går over i næste spil rundt om nettet.  Når man så døde der gik man modsat vej som før.
Vi spillede noget badminton indenfor forskellige felter,  samt inden for dede samme felter.  Vi spillede noget badmintongolf hvor vi skulle ramme nogle hulahopringe.
Inden matchene prøvede vi noget,  hvor vi skulle markere i hjørnerne.  Hjørnerne havde Nr.  1-2-3-4 og der stod en og råbte de tal man skulle markere ved.  Dette fandt jeg svært.
Vi spillede tilsidst nogle double match og byttede makkere og fik af vide, hvordan vi skulle serve samt fik prøvet det af 5 gange.
Under hele forløbet blev vi gjort opmærksom, hvis vi holdt forkert på ketcheren (eksempelvis med tommel eller pegefingeren langs ketcheren - dette nedsætter fleksibiliteten).
Vi sluttede af med evaluering.
Billeder fra undervisnigen:





Hulahopringene (med papir med tal på)  til badmintongolf. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar